Silver Fox Stories 
Kyria S Rietdijk

Click here to edit subtitle

De Erfenis van het Steen

Azteekse Fantasy


Hij hoorde het zand van de vlakte onder haar voeten fluisterend zingen over levensbloed dat wreed vergoten en vergeten was. Over kaalgevreten botten begraven onder dikke lagen stof, rusteloze zielen herbergend die wilden spreken.


In het land van de heilige piramides raken de levens van mens, tovenaar, elf, draak, geest en Godenwachter op mysterieuze wijze met elkaar verstrengeld.


Vanaf een hoge rotsrichel luistert Airyck onder de brandende woestijnzon naar de zang van het zand. Zijn volk noemt hem de Gezegende. Het kind dat de Gave van de Goden draagt. Hij zal zijn krachten niet mogen behouden. Ze behoren toe aan de Hogepriester van het Unaqk volk in wiens aderen het pure godenbloed vloeit.


Verscholen in de schaduwen van de rotspartij staat Darehk um Salush, kroonprins van het Alysh volk. Hij is gezonden om de Gezegende van de Unaqks te stelen. Het kind dat Hogepriesters Usears Vloek kan verbreken. Niets zal hem ervan weerhouden om zijn volk van de ondergang te redden.


Geen vijand ontsnapt aan de dodelijke pijlen van krijgervrouw Yricia ahn Sa'uhn, leidster van de Orde der Hu├»nen en rechterhand van Hogepriester Usear. Het bloed dat zij bij de terechtstelling van de rebel Irrick over het woestijnzand laat vloeien zet echter een heel ander lot in werking dan voorzien... 

Klik hier voor een leesfragment.

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.