Silver Fox Stories 
Kyria S Rietdijk

Click here to edit subtitle

Reflections

Magical Way

Posted by kyria on January 20, 2015 at 1:50 PM

Morrigan Way heeft een mooi artikel geschreven over het ontstaan van: De Erfenis van het Steen op haar webblog.

Ik blijf het altijd vreemd vinden- zo'n beetje als, ik heb een heel apart gevoel van binnen- om iets van mezelf "terug" te lezen in een artikel. Ja, ik weet het, ik ben er zelf bij geweest, bij het interview, ik heb de vragen zelf beantwoord. Toch voelt het alsof ik een buitenstaander ben en het over totaal iemand anders gaat als ik het stukje dan op een later tijdstip weer terug lees. 

Bijzonder vind ik het wel. Bijzonder dat een enthousiast fan zo'n boeiend artikel over mijn verhalen schrijft. Uit het hart gegrepen. En dat is passend. Bij een Magical way...  

http://www.magical-way.blogspot.nl/2015/01/de-erfenis-van-het-steen.html

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments

Oops! This site has expired.

If you are the site owner, please renew your premium subscription or contact support.